Kies eerst uw BMW.

Waarom is dit nodig? Op basis van uw BMW zoeken wij de geschikte onderdelen en accessoires voor uw auto.

Stap 1 van 3: kies uw serie

Hoe werkt dit?

Kenteken

BMW nieuwer dan 2017?

Chassisnummer (VIN)

Waar te vinden?

Cookiebeleid & Voorkeuren

Ekris Retail B.V., gevestigd aan Plesmanstraat 45, 3905 KZ Veenendaal, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://bmwshop.ekris.nl/
Plesmanstraat 45, 3905 KZ Veenendaal, Nederland
+31 (0)318 546 546

Service & Contact.

U kunt ons bereiken op 030 - 275 97 59.

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:00 & 18:00 uur

Stel uw vraag per E-mail

Persoonsgegevens Die Wij Verwerken

Ekris Retail B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-Mail
- Telefoonnummer
- E-Mail
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Wanneer je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ekris.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ekris Retail B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Vor het benaderen en het te kunnen voorzien van, de door onze klanten opgevraagde informatie. 
- Het bestelde product bij onze klanten af te kunnen leveren. 
 

Geautomatiseerde besluitvorming

Ekris Retail B.V. neemt geen geautomatiseerde besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ekris Retail B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ekris Retail B.V. bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

- Persoonsgegevens ingevuld na een aankoop worden maximaal een 540 dagen bewaard om jouw bestelde product te kunnen leveren en je te kunnen voorzien van de door jou opgevraagde informatie.
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Ekris Retail B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ekris Retail B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ekris Retail B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. Ekris Retail B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij het eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt het gebruik van deze cookies uitschakelen door de cookie instellingen van deze website te wijzigen. Klik hier om jouw cookie instellingen aan te passen. Ekris Retail B.V. draagt, waar het mogelijk is, de zorg om cookies van derde partijen van jouw systeem te verwijderen. Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen verwijderen via de browser instellingen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Bron: Google Analytics
Doel: Analytische cookies voor het verzamelen van website statistieken en gebruikersgedrag. Standaard volledig geanonimiseerd.
Bewaartermijn: max. 760 dagen*

Bron: Facebook
Doel: Tracking cookies voor het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en het verzamelen van conversie gegevens.
Bewaartermijn: max. 180 dagen*

Bron: DoubleClick
Doel: Tracking cookies voor het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en het verzamelen van conversie gegevens.
Bewaartermijn: max. 540 dagen*

Bron: Google AdWords
Doel: Tracking cookies voor het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties en het verzamelen van conversie gegevens.
Bewaartermijn: max. 540 dagen*

* Onder voorbehoud van wijzigingen die kunnen worden aangebracht door derde partij.

Gegevens Inzien, Aanpassen Of Verwijderen

Onze klanten hebben altijd het recht om de persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebben zij het recht om de eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens door Ekris Retail B.V. en zij hebben het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van de toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@ekris.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij een kopie van het identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek. Ekris Retail B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ekris Retail B.V. neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@ekris.nl. Ekris Retail B.V. heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
- SPF is een internetstandaard die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Onze BMW vestigingen.

U kunt altijd bij ons terecht voor montage of service. Wilt u ons een bezoekje brengen?
U vindt hieronder de adressen van onze zes vestigingen.

Ekris Utrecht

Ekris Utrecht

Proostwetering 51
3543 AC Utrecht
030 - 275 97 59

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00
za gesloten
Wegens drukte en beperkte bezetting zijn wij alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.15u-12.30u en 13.00u-15.00u

Onze klantenservice

Ekris Arnhem

Markweg 4
6883 JM Velp
026 - 364 21 64

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.30 - 17.00
za 09.00 - 12.00

Onze klantenservice

Ekris Nijkerk

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk
033 - 245 61 14

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.00 - 17.00
za 09.00 - 12.00

Onze klantenservice

Ekris Veenendaal

Plesmanstraat 45
3905 KZ Veenendaal
0318 - 546 546

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.00 - 18.00
za Gesloten

Onze klantenservice

Ekris Zeist

Blanckenhagenweg 22-24
3712 DE Huis ter Heide
030 - 692 58 72

Openingstijden Magazijn
ma - vr 07.00 - 17.00
za gesloten

Onze klantenservice

Keram Maastricht

Australiƫlaan 30
6199 AA Maastricht-Airport
043 - 358 80 80

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.00 - 17.00
za 08.30 - 12.30 (Keram Motorrad tot 17.00)
zo Gesloten

Onze klantenservice

Keram Heerlen

Terhoevenderweg 98
6412 ZJ Heerlen
045 - 545 21 21

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.15 - 17.00
za 08.30 - 12.30
zo Gesloten

Onze klantenservice

Ekris Flevoland

Poseidonweg 5
8239 DK Lelystad
0320 - 211 911

Openingstijden Magazijn
ma - vr 08.00 - 17.00
za gesloten

Onze klantenservice